Hoofdzonde

Schermafbeelding 2018-10-07 om 09.33.03

Advertenties

12 gedachtes over “Hoofdzonde

 1. Schitterend.
  Uw gedichten doen mij altijd aan puzzels denken: allemaal stukjes die perfect op hun plaats liggen, waardoor de hele tekening zo duidelijk wordt dat ge de lijnen tussen de stukjes niet meer opmerkt.

   1. Wauw, bedankt! Wat die bundel betreft: wie weet, ooit. Ik speel met het idee om een bundel te schrijven met ‘traagheid’ als insteek. Want het moet al snel genoeg gaan in deze wereld. De teksten ‘onverzettelijke traagheid’, ‘alles of niets’ en ‘geluksdag’ passen daarin. En tegen eindejaar schrijf ik opnieuw een sonnet over het afgelopen jaar. Dat is het vijfde sonnet in de reeks. Als ik dat nog zo’n 30 jaar kan volhouden, heb ik genoeg voor een bundel. 😉
    Merci, Kathleen. Heel fijn dat je mijn Letterkoekjes graag leest!

   2. 30 jaar!
    Okee, weddenschap: als gij voor uw zestigste verjaardag gepubliceerd wordt, trakteert ge mij op een warme chocomelk in een Antwerpse bar naar keuze. Mét speculaasje erbij.
    Wat wilt ge als gij wint?

   3. Jaa, die heb ik 🙂 Maar het gaat zo langzaam vooruit! Ik krijg dat schrijven echt niet in een ritme. Als ik tijd heb, krijg ik het soms gewoon niet in gang. En als ik er geen tijd voor heb, dan komen er ineens zinnen en ideeën op. Mijn dochter heeft al vaak gehoord “Wacht! Mama moet efkes iets opschrijven!” waarna ik alles uit mjin handen laat vallen en als een gek naar papier op zoek ga.

    Dus moest het ervan komen voor mijn zestigste, dan trakteer ik op warme chocomelk 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s